Sunday, January 9, 2011

selagi kaki sepasang, selagi itu berjalan..




assalammualaikum w.b.t.
kabare? (pe kabar) dalam bahase jawa.. =) korang kne r jawap ''waras''... waras mkne nye sehat.. mmber2 yang blog walking sini mesti2 ar sehat... ak doa kan korang semue bertambah sehat r lepas jalan2 kat entry ni..mwehehe..

sebenonye da lame den x update entry. Ini baru timbul kesedaran nak tambah entry2 yang baru, fresh dan juicy *haha* bukan pe, td mase mandi2 teringat plak nk share pasal sem break.. jalan2 cari makan kat bandaraya JB dengan course mates org JB... nk kate gathering x jugak, tp saje2 nak wat xtvt yang berfaedah..*berfaedah ke?*

ok r x nk panjangkan kate2 konfer bosan... aku upload je ar antara gmbar2 perjalanan kami di bumi johor terchinta...


Vanue:Taman Bandar JB





Yang atas ni fara myra, simple pasal die: suke blanje tokayaki kat CS a.k.a makanan bergerak :) &kalau marah, die suke drive lelaju.. org2 dalam krete cume mampu berdoa jek :)



gmbo ni ntah hape2. ak x ready pasal control ade awek nga tgok ak ambik gmbo mase nie :P



kte dak2 ni aku dah x de modal lain nak posing...ak cakap ''ni posing aku cari makan!'' hhaha



ni die 2 penjenayah yg x reti bahase... org cakap jgn naik tangga, naik jugak ;D
aku & bart



gile kuat mamat ni...macam ''badang''..ann ann ann??? kalah mawi dalam crite magika *xpasal2*



macam2 ragam..ade y ready, dah ready n over ready....



mengenang nasib *nk ke singapore passport da tamat tempoh* hak3.....




oke, rasenye ni je r gmbar2 yang mampu di share.. byk lagi tp x pe lah biar menjadi koleksi peribadi *len macam jek bunyi*





***1 lagi, gmbo2 ni mmg gmbo2 bodo dari kiteorang.. we're not a pro-photographer.. mmg byk cacat dan cela... ni gmbar2 peribadi yang mmg tangkap muat je captured.. kompom ramai yang komen ''cm gmba kat paso malam''... just nk share jepp...bak kate omputeh ''sharing is caring'' *okbai*

watak2 dan pelakon extra:
  1. aku
  2. jeff
  3. bart
  4. myra shukor
  5. nafisah azman

2 comments:

uMie_cHan said...

lawa2 la gmbr....

mr. neezam said...

terima kasih... biase2 je :) *malu2*