Sunday, September 25, 2011

Recent cases in FB. . .

KEPADA SEMUA KAWAN2 SAYA DI FACEBOOK,

Boleh tolong sy utk buat satu perkara ni : halakan mouse anda pada nama saya, tunggu satu kotak keluar dan lihat pada option Subscribe. Cari "Comments & Likes" dan klik situ [uncheck the choice]. Ini utk mengelakkan apa shj komen yg sy tinggalkan pada post/status/gambar kawan2 menjadi terlalu umum hingga boleh dilihat oleh orang2 yg tak berkenaan.

terima kasih banyak atas pertolongan :) lepas tu jangan lupa utk copy paste di wall anda untuk mengelakkan SETIAP PERBUATAN anda di post di bahagian kanan Home facebook dan menjadi tontonan ramai. :)


p/s : kalau mereka-mereka yang 24/7 berstatus, i lap u, u lap i, i miss u, u miss i, hunny baby bla..bla.. bla.. dorang x suruh pun awal2 aku dah uncheck aktiviti annoying species2 ni.. hahaha .. mcm dorang je bercinta.....keh3..good night readers :)

2 comments:

shida said...

ahaks...mmg ramai gak post status ni..but shida do nothing...hahaha
yg psni...fb lama lg best..huk3

mr. neezam said...

hehe.. true. FB skang ni menjadikan kite stalker yang hebat.. heheh.