Friday, February 4, 2011

Gila cuti gila-gila!


Assalammualaikum w.b.t. selamat sampi di UMP tersayang malam semalam. Alhmadulillah. setelah menghabiskan kurang lebeh seminggu kat kampung d johor. balik semule ke Pahang. mase untuk kerah otak. aha. entry kali ni x de ape2 sangt, cume nk share koleksi2 gambar aktiviti cuti 'sekolah' hari tu. nI salah satu aktiviti yang sebenarnye de'planning last minutes, photoshoot bodo2 name aktiviti ni :) .. ingatkan tak jadi pasal banjir kat johor hari tu. bandar kota tinggi pon hampir tenggelam, kalau btol2 tenggelam mesti banyak barang2 banjir borong! ngehehe.. tp stakat banjir paras lutut,then, cuaca dah ok 2 hari sebelom hari kejadian ni, ade rezeki r nk lepak2 kat JB. memang ar da selalu jalan2 sane, tp kali ni dapat r kumpol kan childhood friends. mmber2 sekampong, seblok. tp masing2 dah merantau. Ni ar masenye nak berkompol same2..hehe.



ceh, gmbar bawah ni.. ngeh3


ni pasangan red warriors kite :) walaupon encik abg die keja, balik keja tros jempot si esya ni :D pheweet






feberet pic la, ambik gmbar ni secare x sengaja, terambil skali gmbar uncle ni :) btw, nice lah! yang purple tu akak aku! ramai cakap die adik aku. aku ni npak tua sangt ka? haih~

ni kire da macam adek aku, jiran sebelah umah... bukan awek hoo! nnti dapat tumbok free dari cik abg die tu! haha



gmba ni x de motip sena nye.. scrool bawah pliss! hehe....


shemart! baju biru tu owner of this DSLR.. kire sponser laaa~

nice :)

cool je gmbar ni.... haha..

ok, trio cute!! (yg kiri sekali namenye shema.. :) )


ni nice shoot kot.. mase ni aku baring atas rompot..haha.. aksi photographer lagi bahaye dari model2nye.. haha

model pokok! :) jagelah alam sekitar kite....




2 comments:

missR said...

super duper jeles ok tgk pic2 kat ats ni...
nice shoot..!

mr. neezam said...

terima kasih miss R..
haha...
jom datang cni kite shoot ;p